Прикарпаття підготується до підтоплення на 4 мільйони
03.10.2011   //  

Івано-Франківське обласне виробниче управління по меліорації і водному господарству Держкомводгоспу за результатами тендерів 26 вересня уклало угоди на берегоукріплювальні роботи загальною вартістю 4,03 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ПАТ «Івано-Франківська пересувна механізована колона №75» за 1,84 млн грн. здійснить будівництво водозахисної дамби на р. Бистриця Надвірнянська біля автодорожного моста в с. Вовчинець Івано-Франківської міськради та відновлення водозахисних дамб на р. Бистриця Надвірнянська в с. Грабовець Богородчанського району. Набільший пакет акцій ПАТ «Івано-Франківська ПМК №75» (34%) належить його директору Івану Яворському.

ТОВ «Галичинабуд» Василя Чуднова та Ярослава Пивоварчина за 1,07 млн грн. здійснить відновлення правобережної водозахисної дамби на р. Бистриця Солотвинська в с. Монастирчани Богородчанського району.

ПП ВКФ «Силует» Миколи Качура отримає 1,11 млн грн. за кріплення берега р. Рибниця біля приміщення державної податкової інспекції в м. Косові.

Роботи мають бути завершені в цьому році.