Львів’яни застрахували будівництво аеропорту на 1,5 мільярди
30.09.2011   //  

ДП «Дирекція з будівництва об’єктів до ЄВРО 2012 у м.Львові» за результатами тендерів 19 вересня уклало низку угод на страхування ризиків в будівництві об’єкта «Реконструкція аеродрому в ДП «Міжнародний аеропорт «Львів», яке веде корпорація «Альтіс-холдинг». Загальна вартість угод склала 5,22 млн грн. Загальна страхова сума склала 1,45 млрд грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ПАТ «ХДІ страхування», яке представляє в Україні європейську фінансову корпорацію «Talanx Group», застрахувало будівництво нового триповерхового аеровокзалу, включно з автодорогами та інженерними мережами термінального комплексу. Страхова сума склала 1,331 млрд грн.

«ХДІ страхування» отримало контракт вартістю 0,36 млн грн. на страхування реконструкції аеропорту в частині «Будівництво зовнішніх інженерних мереж». Також будівництво зовнішніх інжирних мереж за 2,84 млн грн. застраховано в ПАТ «СК «Українська страхова група», яке контролюється міжнародною «Vienna Insurance Group».

В рамках цих угод застраховано будівництво трансформаторної підстанції ПС 100/6 кВ, РП 6 кВ суміщеного з ТП 6/0,4 кВ, реконструкція котельні, насосної станції водопостачання та зовнішніх інженерних мереж. Страхова сума склала 119,31 млн грн.