Донецьку лікарню Бахтєєвої відремонтують за 11 мільйонів
29.09.2011   //  

КЛПУ «Донецьке обласне клінічне територіальне медичне об’єднання» за результатами тендерів 22 вересня уклало низку угод на капітальний ремонт корпусів лікарні. Загальна вартість підрядів склала 11,09 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

КП «Трест Донецькжитлобуд №1» за 5,45 млн грн здійснить ремонтно-будівельні та сантехнічні роботи, встановить електроосвітлення, силове електрообладнання, пожежну автоматичну сигналізацію, систему уповіщення про пожежу, систему палатної сигналізації, роботи, замінить дизельгенератор. Крім того, підприємство здійснить реконструкцію корпусу №12 (діагностичного центру) з будівництвом одноповерхової прибудови для розміщення апарату МРТ.

ПП «Стройсервіс» Олексія Ісікова за 5,64 млн грн. здійснить капітальний ремонт фасаду корпусу №8 комунальної лікувально-профілактичної установи.

З 2004 року генеральним директором КЛПУ «Донецьке обласне клінічне територіальне медичне об’єднання» значиться народний депутат від Партії регіонів, голова парламентського комітету з питань охорони здоров’я Тетяна Бехтєєва.