3 мільйони на ЖКГ поділили Князь з Березівки та дорожник, що отримав подяку від Гурвіца
28.09.2011   //  

Головне управління капітального будівництва Одеської ОДА за результатами тендеру 22 вересня уклало низку угод на ремонт вулиць та комунальних мереж населених пунктів області. Загальна вартість договорів склала 2,93 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Газлідер» за 1,49 млн грн. здійснить роботи з прокладання каналізаційного напірного колектора в смт. Хлібодарське Біляївського району. Фірму-переможця, уставний фонд якої складає 900 грн., заснували Микола Слабенко та Князь Хачатрян, який є депутатом Березівської райради (Одеська область) від Партії регіонів. Хачатрян також є директором ТОВ «Березівкаагрошляхбуд».

ТОВ «Евродор» за 1,44 млн грн. виконає капітальний ремонт вулиць Поштової від Жовтневої до Красивої та Леніна від будинку 27 до 39 протяжністю 330 м в с. Стара Некрасівка Ізмаїльського району. «Евродор» заснував Геворг Авєтісян, який в 2009 році до дня дорожника отримав від тодішнього мера Одеси Едуарда Гурвіца почесну відзнаку «Подяка» за «сумлінну працю та трудові досягнення».