В Стаханові знов ремонтують дороги, в Ровеньках – знов «Дорпрогрес»
22.09.2011   //  

 

Управління ЖКГ місцевих органів влади за результатами тендерів 15-16 вересня уклали низку угод на ремонт доріг в Стаханові і Ровеньках. Загальна вартість угод склала 3,47 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Головне управління ЖКГ Луганської облдержадміністрації за 730 тис грн. замовило у ПАТ «Брянківське управління шахтобудмеханізації» поточний ремонт автодоріг по вулицях Б. Хмельницького, К. Лібхнехта та проспекту Леніна в Стаханові. Раніше ця фірма вже отримувала підряд на ремонт доріг в Стаханові вартістю 1,05 млн грн.

Управління ЖКГ Ровеньківської міськради Луганської області заплатить 2,74 млн грн. ТОВ «Дорпрогрес» за капітальний ремонт автошляхів м. Ровеньки.

Раніше засновниками ТОВ «Дорпрогрес» був депутат Ленінської районної в місті Луганськ ради Артем Арапов, який є бізнес-партнером колишнього депутата Луганської міськради Тиграна Кочаряна. Зараз в засновниках підприємства значиться Катерина Бескровна.

Нагадаємо, раніше «Дорпрогрес» став переможцем тендеру на ремонт дороги Знам’янка – Луганськ – Ізварине, отримавши підряд на 88,30 млн грн. Ця фірма стабільно отримує найбільші підряди на будівництво доріг в населених пунктах області.