Будуть відремонтовані дитсадок, лікарня, каналізація і огорожа на кладовищах Сімферополя
22.09.2011   //  

Управління будівництва органів влади Криму за результатами тендерів 14-19 вересня уклала угоди на будівництво та реконструкцію об’єктів на території автономної республіки загальною вартістю 11,15 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Головне управління капітального будівництва при Радміні Криму замовило у ПП «АРК Строй 2» додаткові та пусконалагоджувальні роботи з реконструкції дитсадка «Ромашка» в с. Краснознам’янка Красногвардійського району за 4,94 млн грн.

Управління ЖКГ Сімферопольської міськради за 941 тис грн. замовило ТОВ «Бренд Строй» улаштування огороджень на територіях міських кладовищ Сімферополя.

Республіканський комітет Криму з будівництва та архітектури за 718 тис грн. замовив Республіканському підприємству «Кримська комплексна архітектурно-реставраційна майстерня «Укрпроектреставрація» капітальний ремонт будівель Клінічного територіального медичного об’єднання «Університетська клініка», які знаходяться  за адресами: Сімферополь, вул. Семашка, 8, літери: А, Б, В, Г.

Армянський міськвиконком АР Крим замовив у харківського ТОВ «Техекс» другу чергу реконструкції головного міського каналізаційного колектору Армянську.