Через воду і зиму ремонт театру вартістю 78 мільйонів віддали в одні руки екс-голові Кіровограду
20.09.2011   //  

Управління капітального будівництва Кіровоградської облдержадміністрації 14 вересня уклало угоду з ПАТ «Інтерресурси» на реконструкцію музично-драматичного театру ім. Кропивницького вартістю 78,71 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Тендер проведено за процедурою закупівлі «у одного учасника». Єдиним обґрунтуванням для застосування процедури, що не передбачає конкуренції, стало посилання управління ОДА на «високий рівень грунтових вод та неможливість виконання робіт у зимовий період». Вибір компанії-підрядника не пояснюється взагалі.

Основним акціонером ПАТ «Інтерресурси» є голова обласної організації партії «Сильна Україна» Микола Москаленко, який у 1986-1989 роках очолював міськвиконком Кіровограду.

Довідково.

Нещодавно на Закарпатті вирішили збудувати новий житловий комплекс для мешканців села Солотвино, яке провалюється під землю через затоплення соляних шахт. В рамках цього проекту вартістю 99 млн грн. заплановано будівництво школи на 330 учнів; дошкільного навчального закладу на 140 місць; 8 багатоквартирних житлових будинків, 17 індивідуальних житлових будинків садибної забудови з господарськими приміщеннями; інженерних мереж водопостачання, водовідведення, електропостачання та доріг.