Влада Кіровоградщини викинула на саморекламу ще 150 тисяч
19.09.2011   //  

Управління у справах преси та інформації Кіровоградської облдержадміністрації (ОДА) за результатами тендеру 9 вересня уклало угоди на послуги з висвітлення у друкованих ЗМІ стану реалізації показників програми економічного і соціального розвитку Кіровоградської області на 2011 рік. Загальна вартість угод склала 150 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

48 тис грн. отримає Редакція газети Кіровоградської облради та облдержадміністрації «Народне слово» за висвітлення базових напрямків розвитку регіону на 12 тис. кв. см газетної площі.

Висвітлення поліпшення бізнес-клімату й залучення інвестицій на 6 тис. кв. см газетної площі здійснить ТОВ «Редакція газети «Україна-Центр». Редактором газети «Україна-Центр» є Юхим Мармер, а головним власником через ТОВ «Маркет-Кар’єра» є Володимир Глух, відомий як доцент Кіровоградського національного технічного університету.

ТОВ «Телерадіовидавнича компанія «Новий день» отримає 72 тис грн. за висвітлення підвищення стандартів життя населення на 5 тис кв. см та висвітлення інноваційного розвитку на 3,7 тис кв. см газетної площі. «Новий день» випускає обласний щотижневик «21-й канал». Компанія заснували її керівники: директор ТОВ  «ТК «Новий день» Євген Шепітько, редактор газети «21-й канал» Олександр Шворак та інші.

Аналогічні послуги раніше замовили Житомирська ОДА за 300 тис грн. та Донецька ОДА за 304 тис грн.

Нагадаємо, в серпні Кіровоградська ОДА уклала угоду з місцевою Обласною державною ТРК на висвітлення своєї діяльності за 150 тис грн.