Костянтинівка витратила на свої дороги 13 мільйонів бюджетних коштів
16.09.2011   //  

Управління комунального господарства Костянтинівки Донецької області за результатами тендеру 9 вересня уклало угоду з ТОВ «Донтехнобуд» на роботи з капітального ремонту міських доріг вартістю 13,35 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з документацією конкурсних торгів, будуть відремонтовані вулиці: П. Ангеленої, Фрунзе, Калмикова, Мирошниченко, Тельмана, Мінська, Леніна (від вул. Пугачова до вул. Сечкіна), Петровського (від вул. Ленина до Центрального ринка), Червоногвардійська (від шляхопроводу «Північний» до вул. Шмідта), Магістральна (від вул. Тельмана до Д/садка № 9), Жовтнева (від  вул. Ленінградської до вул. Горького), Новосибірська (від вул. 13-ти розстріляних до вул. Гастелло), та площа Перемоги. Роботи мають бути виконані до кінця року.

Засновниками ТОВ «Донтехнобуд» є донеччани Микола Брунько та Микола Зенков.

В червні заступник голови Донецької облдержадміністрації Сергій Дергунов заявив, що область отримала з держбюджету на ремонт комунальних доріг 213 млн грн., не враховуючи 1,5 млрд грн, які виділені на ремонт доріг в рамках підготовки до Євро-2012. З 213 млн грн. Донецьк отримає на ремонт доріг 40 млн, Красноармійськ та Костянтинівка – по 15,5 млн, Артемівськ – 31 млн. “Принцип розподілу дуже простий – є загальна протяжність комунальних доріг в місті”, – пояснив заступник губернатора.

Нагадаємо, Артемівська міськрада 9 вересня замовила ремонт міських доріг на 33,05 млн грн.