Радник Добкіна заробив на харківській залізниці чергові 40 мільйонів
15.09.2011   //  

СТГО «Південна залізниця» за результатами тендеру 9 вересня уклало угоду з ТОВ «Енергомонтажний поїзд №767» на будівельно-монтажні роботи по об’єкту: «Впровадження швидкісного руху пасажирських поїздів на дільниці Гребінка – Полтава – Красноград – Харків – Лозова». Вартістю угоди склала 40,98 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Компанія-переможець має до грудня 2012 року провести переобладнання енергетики, зовнішнього освітлення станцій, зупиночних платформ, переїздів, дистанційне керування роз’єднувачами, будівництво ПЛ-10 кВ АБ на дільниці Красноград – Лозова.

З врахуванням цієї закупівлі, тендерні здобутки «Енергомонтажного поїзду №767» у 2011 році склали щонайменше 117,79 млн грн.

Станом на 2011 рік рівноправними засновниками ТОВ «Енергомонтажний поїзд №767» є Ігор Дробот і Володимир Вербицький.

Ігор Дробот відомий як радник президента концерну АВЕК. Почесним президентом концерну, який контролює діяльність харківського базару «Барабашово», є народний депутат Олександр Фельдман, віднедавна член фракції Партії регіонів.

Володимир Вербицький минулого року був призначений радником харківського губернатора Михайла Добкіна з питань промислової політики та транспорту.

В різний час бізнес-партнерами Вербицького в ТОВ «Тепличне господарство» і ТОВ «Торговий дім «ІТРЗ» були Серігй Овченко, відомий як радник губернатора Добкіна з питань агрополітики і депутат Харківської облради від Партії регіонів; Ігор Полупанов, директор харківського НДІ ПКІ промислових приводів; полтавчанин Денис Салобаєнко, який після призначення полтавчанина Олександра Попова головою Київської міськдержадміністрації був призначений першим заступником директора КП «Київтранспарксервіс»; Геннадій Ткаченко, відомий як голова правління ТРК «Сімон» і менеджер компанії «Давтян і К».