Дві донецькі фірми розділили 30 мільйонів на ремонті вулиць в Артемівську
15.09.2011   //  

Відділ розвитку міського господарства Артемівської міськради Донецької області за результатами тендерів 9 вересня уклав низку угод на капітальний ремонт доріг в місті. Загальна вартість угод склала 33,05 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Данком» Андрія Довгопола за 18,48 млн грн. здійснить капітальний ремонт дорожнього покриття вулиць Декабристів, Івкіна, Перемоги, Петровського (від вул. Б. Горбатова до пров. 4 Артема), Островського (від вул. Горбатова до вул. Воровського), Космонавтів (від вул. Б. Горбатова до пров. 1 Пушкіна), 60 років утворення СРСР (від вул. Чайковського до вул. Декабристів), Першотравневий (від вул. Тевосяна),Горького (від вул. Шевченка до вул. Некрасова), Некрасова (від вул. Горького до вул. Гаршина), Ювілейна (від вул. Леваневського до вул. Декабристів), Леваневського (від вуд. 60 років утворення СРСР до вул. Крайня та від вул. Петровського до вул. Кірова, 21), Рози Люксембург (від вул. Чайковського до вул. Корсунського), Червоноармійська (від вул. Леніна до вул. Комсомольська), Комсомольська (від вул. Червоноармійська до вул. Петровського), П. Лумумби (від вул. П. Лумумби до пров. Першотравневий), провулка 1 Річний (від вул. Річна до вул. Сибірцева).

ТОВ «Шляхове будівництво» Альтком» за 14,60 млн грн. здійснить капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Чайковського (від вул. Корсунського до вул. 60 років утворення СРСР).

Раніше ТОВ «Данком» отримало підряд на ремонт дороги Київ – Харків – Довжанський за 22,30 млн грн.

Компанія «Альтком» отримує найкоштовніші підряди на будівництво та ремонт доріг в Україні. В цьому році здобути цієї структури на державних тендерах сягнули п’яти млрд грн.