За літо рідний університет Табачника побудувався на 80 мільйонів
14.09.2011   //  

Київський національний університет імені Тараса Шевченка за результатами тендерів 5-7 вересня уклав угоди на ремонтні роботи загальною вартістю 13,12 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ПАТ «Трест «Київелектромонтаж» за 8,89 млн грн. виконає будівельні та електромонтажні роботи з приєднання об’єкта до електричних мереж.

ТОВ «Метрополія», ТОВ «Енергосервіс» та ТОВ «Київградосервіс» здійснять ремонт по об’єктах університету за 992 тис грн., 1,66 млн грн. та 848 тис грн. відповідно.

ТОВ «Майстерліфт» виконає роботи з модернізації ліфтів за 1,26 млн грн.

Враховуючи останні тендери, з початку червня КНУ ім. Шевченко витратив на будівництво, ремонтні роботи та будівельні матеріали 78,53 млн грн.

Крім зазначених компаній, підряди від вузу отримали ТОВ «Саарланд буд інвест», ТОВ «Сіті Буд», ТОВ «МЖК-Будсервіс», ТОВ «Оптіма-2000», ТОВ «Новий Град», ТОВ «Інтер-Трейд-Сервіс», ПФ «Гарантсервіс», ТОВ «БК-Моноліт», ТОВ «Ексіко ЛТД», ТОВ «Фірма «Буд-комплект», ТОВ «Запоріжметал Холдинг», ПП «Метрополія», ТОВ «Карпета-Київ», ТОВ «Укргеобуд СП», ТОВ «Фортуна М», ПП «Рейн-Майстер».

Ні один вуз в Україні не може похвалитися такими витратами на ремонтні роботи за три місяці. Нагадаємо в 1986 році КНУ ім. Шевченко закінчив нинішній міністр освіти та науки, молоді та спорту Дмитро Табачник.