Будівельники дороги від Знам’янки приймуть участь в освоєнні 10-мільйонного підряду
12.09.2011   //  

Головне управління ЖКГ Луганської облдержадміністрації за результатами тендерів 31 серпня – 1 вересня уклало низку угод на ремонт автошляхів в містах області на загальну суму 9,72 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ПАТ «Брянківське управління шахтобудмеханізації» здійснить поточний ремонт вулиць Октября, 23 партз’їзду в Луганську та капремонт дороги по вул. К. Лібкнехта у м. Стаханові на ділянці від житлового дому № 57 до вул. Матросова за 1,05 млн грн.

КП «Кремінський агрошляхбуд» виконає ремонт доріг на вулиці Заводська від шляхопроводу до вулиці Пивоварова (с. Лісна Дача) та вулиці Вілєсова від Донецької до Курчатова у Сєверодонецьку за 2,23 млн грн.

ТОВ «Промстройуголь» ремонтуватиме дороги по вулицям КІМ та Леніна в Первомайську за 987 тис грн.

ТОВ «Дорпрогрес» за 5,82 млн грн. виконає капремонт автодоріг по вулицям Антрацитівське шосе, Луганське шосе, Хрустальське шосе в Красному Лучі, ремонт доріг по вулицям Тельмана та Шевченка в Ровеньках.

Нагадаємо, в червні ТОВ «Дорпрогрес» отримало підряд від Служби автодоріг у Донецькій області на капремонт дороги Знам’янка – Луганськ – Ізварине за 88,30 млн грн.