Центр профтехосвіти дав 3 мільйони для нагляду за чвертьмільярдним будівництвом одеситів
09.09.2011   //  

Львівський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за результатами тендеру 31 серпня уклав угоду з ТОВ «Омега» на послуги з технічного нагляду за будівництвом матеріально-технічної бази Львівського центру професійно-технічної освіти по вулиці Княгині Ольги, 122 у Львові. Вартість угоди склала 2,85 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з документацією конкурсних торгів, будівництво, за яким буде здійснюватися нагляд, триватиме 32 місяці разом з підготовчим періодом. За цей період мають бути побудовані навчальний корпус, два корпуса виробничих майстерень та гуртожиток.

ТОВ «Омега» засновано львів’янкою Оксаною Порайко, яка також є заступником голови Агентства розвитку підприємництва жінок та молоді.

Нагадаємо, 19 серпня Львівський центр профтехосвіти замовив ПП «Будрембізнес» (Одеса) будівництво своєї матеріально-технічної бази за 259,95 млн грн. Державну службу зайнятості очолює одеський бізнесмен Володимир Галицький, дочка якого нещодавно прославилась зйомками в «Плейбої» і найдорожчою аварією в Монако.

Володимир Галицький Донька Галицького