Феодосійська влада чомусь ремонтує російським морякам Будинок офіцерів
09.09.2011   //  

Управління капітального будівництва Феодосійської міськради Криму за результатами тендеру 31 серпня уклало угоду з ТОВ «Де Проект» на капітальний ремонт Будинку офіцерів Чорноморського флоту Російської Федерації в Феодосії (І черга) за 717 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з документацією конкурсних торгів, перша черга робіт в будинку офіцерів, що знаходиться в Феодосії за адресою вул. Куйбишева, 21, має бути завершена до кінця року.

«Двоповерхова будівля, має складну форму у вигляді двох пересічних прямокутників з виступаючими елементами фасаду. Згідно з проектною документацією, виконується ремонт фасадів, ремонт скульптур, що перебувають перед центральним фасадом будинку офіцерів. Передбачається переобладнання існуючої малої архітектурної форми (фонтан), розташованої на площі перед Будинком, переобладнання квітника із засипанням чаш родючим ґрунтом, висадженням квітів. Запроектоване висвітлення головного фасаду. Виконується заміна огородження й заміна воріт. Також передбачений ремонт огородження з боку головного фасаду. Згідно проектної документації  виконується ремонт розвантажувальної рампи для завантаження  декорацій сцени із заміною несучих конструкцій навісу й огородження», – йдеться в технічній документації.

Також передбачено облицювання цоколю та стін будинку, встановлення євро-вікон,заміна покрівлі та інше.

В 2008 році тодішній мер Феодосії Володимир Шайдеров, коментуючи ремонт фонтану та плитки перед Будинком офіцерів заявив, що «ремонт самого будинку – це обов’язок російських моряків, які до 2017 року орендують будинок в України».

ТОВ «Де Проект» заснувала Вікторія Козлова.