Організацію Чорноморського форуму віддали новородженій фірмі
08.09.2011   //  

Міністерство економічного розвитку і торгівлі Криму за результатами тендеру 30 серпня уклала угоду з київським ТОВ «ПіАрПі» на послуги з організації та проведення другого Чорноморського економічного форуму, який має відбутися в Ялті 7-8 жовтня. Вартість угоди склала 698 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «ПіАрПі» засноване в червні 2011 року киянкою Наталією Попович.

Як повідомила прес-служба Мінекономрозвитку і торгівлі Криму, Чорноморський економічний форум збере в Криму понад 150 представників урядових, ділових, експертних кіл і ЗМІ з України, Росії, Грузії, Туреччини, Болгарії, Румунії, Молдови, Вірменії, Азербайджану.

«До програми форуму увійдуть такі ключові питання у сфері економічного розвитку країн Причорномор’я, як перспективи співпраці і створення міжрегіональних і міжнародних кластерів у сфері агровиробництва і органічного агровиробництва, а також міжрегіональна і міжнародна співпраця для розвитку ринку санаторно-курортного лікування і туризму», – сказано в прес-релізі.

Згідно з тендерною документацією, переможець має виготовити рекламно-інформаційну та поліграфічну продукцію, серед якої банери, бейджі, блокноти, таблички для спікерів, прапори. Також фірма має забезпечити синхронний переклад під час форуму і провести РR- та рекламну кампанію, включаючи розміщення повідомлень в ЗМІ та мережі Internet, підтримку веб-сайту форуму, створення та розміщення презентаційного відеороліку. Крім того, на переможця покладено транспортне забезпечення учасників, придбання канцтоварів та сувенірної продукції (ручки, сумки), забезпечення відео- та аудіо-апаратурою, організація проживання та харчування не менше 150 осіб на три доби, дизайнерські послуги, декораційне оформлення залів та послуги з координації проведення форуму.

Минулого року форум відвідали понад 250 учасників. Серед інших доповідачами були на тай момент міністр транспорту Борис Колесніков та перший віце-прем’єр Андрій Клюєв.