Губернатор придбав чоловікам в подарунок наручні годинники з позолотою
07.09.2011   //  

Одеська облдержадміністрація 30 серпня уклала угоду з ТОВ «Перший український годинниковий завод «Київська Русь» на придбання наручних годинників на суму 159 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику держаних закупівель».

Придбано 119 годинників з гербом Одеської області на циферблаті та лазерне гравірування на кришці корпусу.

Середня вартість за один складає понад 1300 гривень. Разом з тим годинники мають різну ціну. Серед придбаних є 20 механічних годинників з автозаводом і позолоченими браслетами та корпусами для чоловіків. Також придбано 84 годинники зі шкіряним ремінцем для чоловіків і 15 годинників зі шкіряним ремінцем для жінок.

Нагадаємо, раніше Одеська ОДА під керівництвом Едуарда Матвійчука за чверть мільйона замовила золоті значки в формі якоря по 1,4 тис грн. за штуку.

Закупівля годинників проведена по неконкурентній процедурі «у одного учасника». Згідно з обґрунтуванням, ця процедура була обрана після того, як ОДА двічі в квітні і травні безуспішно намагалась провести торги по процедурі «запит цінових пропозицій». Запити надсилались київським компаніям ТОВ «Годинниковий завод «Час ЛТД», ТОВ ПУГЗ «Київська Русь», ТОВ «Київський годинниковий завод», ПП «Май-час». Однак лише з другого разу відреагував завод «Київська Русь». Його пропозицію і було прийнято як єдину прийнятну по процедурі «у одного учасника».