В шахти за тиждень закопано третину мільярда
05.09.2011   //  

Державні вугледобувні підприємства з 22 по 29 серпня уклали угоди на придбання товарів та послуг на суму 358,26 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДП «Львіввугілля» за 215,49 млн грн. придбало комплект гірничошахтного обладнання для оснащення лави №306 і устаткування у ПАТ «НВК «Гірничі машини» Ріната Ахметова, ПАТ «Будмаш».

ДП «Ровенькиантрацит» за 45,71 млн грн. придбало трубки, гідрозабойку, ремонтні роботи, устаткування для ВП «Шахта ім.В. В. Вахрушева» у ПП «Гумотехнології», ТОВ «Донбаська бурова компанія», ТОВ «РемТехСервіс», ПАТ «Спецвуглемаш», ПАТ «НГМЗ-БУР», ПП «ВКП «Ірбіс», ТОВ «Енергооптторг», ВАТ «Луганський енергозавод».

ДП «Свердловантрацит» за 30,23 млн грн. придбало роботи з модернізації обладнання переїзної сигналізації на залізничних переїздах ВП «ВТУ» ДП «Свердловантрацит», палі та рейки, сортовий прокат, устаткування, конвеєр скребковий, запчастини у кількох компаній.

ДП «Артемвугілля» за 29,28 млн грн. придбало вугілля, кріплення і роботи заміни обичайки у ТОВ «Донбудмонтаж», ТОВ «ТД «Востоквуглемаш».

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» за 17,60 млн грн. придбало мастило, електроапаратуру, кабелі у ТОВ «ТД Агрінол», ТОВ «НВК «Нове обладнання паливно – енергетичного комплексу», ТОВ «Донвуглересурси».

ДП «Шахтарськантрацит» за 10,99 млн грн. придбало капремонт комбайна 1К101У і устаткування у АТ «НВК «Гірничі машини», ТОВ «Углекомплекс», ТОВ «Сарган-траст».

ДП «Торезантрацит» за 4,82 млн грн. придбало конвеєрну стрічку, притискні колодки, деталі для локомотивів у ТОВ «Ерлайт», ТОВ «Рєакол», ТОВ ДТСФ «Донецькхімоптторг», ПП «Водолей».

ДП «Орджонікідзевугілля» за 2,28 млн грн. придбало ремонтні послуги у ТОВ «Ремлайн Трейд».

ДП «Первомайськвугілля» за 1,20 млн грн. придбало продукти дитячого та дієтичного харчування у СПД-ФО Лисакова Г.А.

ДП «Дзержинськвугілля» за 0,38 млн грн. придбало консультативні послуги і інфільтратори бувші у використанні у ПАТ «НДІГМ імені М.М.Федорова», ТОВ «Слов’янська промислова група».

ВАТ «Донбасшахтобуд» за 0,24 млн грн. придбало цемент у ТОВ «Макцем».