В Донецький і Дарницький вокзали закопають ще 70 мільйонів
05.09.2011   //  

На зведення вокзальних комплексів в Донецьку і Дарницького в Києві укладено чергові угоди загальною вартістю 72,74 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДП «Донецька залізниця» за результатами тендеру 29 серпня уклало угоду на будівельно-монтажні, опоряджувальні, електромонтажні роботи, водопровод та каналізація на об’єктах технологічного вокзального комплексу на Привокзальній площі та по вул.Артемівській у Київському районі м.Донецька. Угода вартістю 26,74 млн грн. укладена з ТОВ «Донецкая производственно-строительная компания». З врахуванням цієї закупівлі на будівництво вокзального комплексу в Донецьку з 2010 року було укладено угоди на загальну суму 669 млн грн.

ДТГО «Південно-Західна залізниця» за результатами тендеру 29 серпня уклало угоди на суму 46 млн грн. з ТОВ «Інтех компані» на будівництво адміністративно-побутового корпусу та роботи по зовнішніх інженерних мережах комплексу технічної пасажирської станції Київського залізничного вузла в районі станції Дарниця.

ТОВ «Інтех компані» за статутним капіталом 65 тис грн. засновано мешканцем Донецька Антоном Максимовим.

Нагадаємо, раніше підряд вартістю 55 млн грн. на будівництво цеху технічного соблуговування для Дарницького вокзалу отримало ТОВ «Ліапроф» зі статутним капіталом у розмірі 1 тис грн.

Також «Донецька залізниця» 5 серпня уклала угоду з ТОВ «ЖСК Строй 2007» на реконструкцію будівлі свого Учбово-методичного центру. Підряд вартістю 49,99 млн грн. отримало одеське ТОВ «ЖСК Строй 2007» (статутний капітал 35 тис грн.), засноване дніпропетровчанином Олексієм Борисовим.