Підготовка до продажу півтисячі гектарів землі коштуватиме 3 мільйона
04.09.2011   //  

Республіканський комітет по земельних ресурсах Криму за результатами тендеру 29 серпня уклав угоду з Кримською регіональною філією ДП «Центр державного земельного кадастру» (ЦДЗК) на підготовку, організацію та проведення земельних торгів, на яких має бути продано 35 земельних ділянок загальною площею 508,37 га. Вартість угоди склала 2,99 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Перелік необхідних робіт включає топографо-геодезичну зйомку земельних ділянок, розробку та узгодження проектів землеустрою щодо їх відведення,  визначення їх меж в натурі (на місцевості) та закріплення їх межовими знаками. Роботи мають бути виконані до листопада.

Кримська філія ЦДЗК підготує до продажу шість ділянок площею до 1 га,  20 ділянок площею від 1 до 5 га,  три ділянки від 5 до 10 га, чотири ділянки площею від 10 до 30 га, одну – від 30 до 70 га і одну з орієнтовною площею 320 га. Всі вони розташовані за межами населених пунктів на території Криму.

Згідно з документацію конкурсних торгів, підготовка до продажу земельних ділянок проводиться на виконання постанови Ради міністрів Криму №77 від 1 березня 2011 року. Повний список земельних ділянок із 70 пунктів, які заплановані Радміном Криму на продаж, можна скачати тут.