Екс-радник Медведчука заробить на ремонті доріг області
04.09.2011   //  

Служба автомобільних доріг у Закарпатській області за результатами тендерів 29 серпня уклала низку угод на проведення реконструкції вулиць та поточного ремонту доріг в містах та селищах області на загальну суму 4,91 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДП «Закарпатський облавтодор» отримало 1,08 млн грн. на реконструкцію вулиць Нижня Набережна у с. Довге Іршавського району, поточний ремонт комунальних доріг по вулицях Б. Хмельницького та Горького у смт. Кобилецька Поляна, Незалежності та Миру в смт. Великий Бичків Рахівського району.

ВАТ «Ужгородське шляхо-будівельне управління № 58» здійснить поточний ремонт під’їзду та території спорткомплексу «Юність» в Ужгороді за 245 тис грн.

Виноградівське КП «Агрошляхбуд» дістались 695 тис грн. за поточний ремонт вулиць б/н № 331-362 у с. Арданово, Січових Стрільців у с. Великий Раковець, Леніна у с. Ільниця, Зелена у с. Приборжавське Іршавського району.

Виноградівське колективне підприємство «Агрошляхбуд» отримає 235 тис грн. за поточний ремонт вулиці Конституції у с. Білки Іршавського району.

ПАТ «Південьзахідшляхбуд» заробило більше половини коштів від всієї суми підрядів. Підприємство отримало 2,65 млн грн. за ремонт доріг в селищах Тячівського району. Буде проведено поточний ремонт з улаштуванням асфальтобетонного покриття доріг комунальної власності по вулицях Миру в с. Чумальово, Гагаріна у с. Колодне, Прикордонна та Гагаріна у с. Грушово, Січовицька та Прикордонна у с. Бедевля, Гагаріна у смт. Солотвино, Партизанська та Горького у смт. Тересва. Також підприємство здійснить поточний ремонт автодоріг комунальної власності по вулицях Садова у с. Добрянське, Гагаріна у с. Тарасівка, Чорна Вода у с. Лази, Борканюка у с. Добрянське.

Вінницьке ПАТ «Південьзахідшляхбуд» входить в відому київську будівельну корпорацію «Золоті Ворота», яку очолює Сергій Самусєв, відомий як радник Віктора Медведчука, коли той був першим заступником голови Верховної ради в 2000 – 2001 роках.