55 мільйонів на цех для Дарницького вокзалу отримала прокладка з уставником в тисячу гривень
02.09.2011   //  

ДТГО «Південно-Західна залізниця» за результатами тендеру 25 серпня уклало угоду з ТОВ «Ліапроф» на роботи з будівництва цеху технічного обслуговування пасажирської станції Київського залізничного вузла в районі ст.Дарниця на вул. Приколійна, 3. Вартістб угоди склала 54,80 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Компанія-переможець має до грудня 2011 року звести цегляну будівлю з металопластиковими вікнами. Всередині має бути облицьовка гіпсокартоном і підвісні стелі, встановлено 41 кондиціонер, один ліфт, підведені інженерні комунікації.

Тендер було оголошено у травні 2011 року. ТОВ «Ліапроф» зі статутним капіталом у розмірі 1 тис грн. було зареєстровано за місяць до тендеру в квітні. Засновником фірми є Людмила Юріївна Якубовська.

Згідно з протоколом розкриття, єдиним конкурентом «Ліапроф» було одеське ТОВ «Стройінвест 2007», яке запропонувало за послуги 55,47 млн грн., що вище пропозиції переможця всього на 670 тис грн., або 1%.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» почала будівництво Дарницького вокзалу в 2004 році, однак згодом будівництво зупинилось через брак коштів. В липні 2011 року Міністерство інфраструктури оголосило тендер на добудову вокзалу при орієнтовній вартості робіт 1,79 млрд грн. Оголошення переможця заплановано на вересень.