Покращення офісів вже сьогодні для Нацбанку, севастопольського суду і парламенту Криму
22.08.2011   //  

Державні установи за результатами тендерів з 12 по 15 серпня уклали низку угод на ремонт своїх офісів на загальну суму 6,20 млн грн. про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Управління справами Верховної Ради АР Крим за 90 тис грн. замовило Повному товариству «Уран-ЮГ Н.С.» облицювання фасаду плиткою. Згідно з технічною документацією, потрібно закріпити 1450 плиток з пиляного вапняку розміром 60х40 см. Це складає площу приблизно 35 на 10 метрів.

Центральне сховище Національного банку України за 196 тис грн. замовило ТОВ ТОВ «Енергозберігаючі технології та теплова автоматика «ЕСТА» послуги з ремонту приймальні і кабінету заступника директора, а також санвузлів на 4-му та 5-му поверхах будівлі по вул.Пухівській, 7-а в м.Києві. Роботи передбачають ремонт штукатурки, фарбування, опорядження поверхні паркетних покриттів, заміну трьох унітазів, трьох умивальників, встановлення двох душових кабін, заміну металевих труб на поліетиленові.

Господарський суд м.Севастополь замовив реконструкцію адміністративного будинку суду по вул.Л.Павліченко, буд.3,5. Роботи вартістю 5,91 млн грн. треба виконати до 2014 року. Окрім загально будівельних робіт треба встановити систему кондиціонування, дахову модульну котельню. Підряд отримало ТОВ «Стандарт-строй», яке належить депутату Севастопольсокї міськради від Партії регіонів Андрію Григорову, члену комісії з питань містобудування, регулювання земельних і водних відносин. Раніше ця фірма отримала контракт на реконструкцію комплексу берегоукріплювальних споруд набережної смт.Гурзуф за 88,11 млн грн.