Колесніков оселив в столичному «Парусі» навіть будівельників донецького аеропорту
08.08.2011   //  

Низка держпідприємств, підпорядкованих віце-прем’єру з питань Євро-2012 Борису Колеснікову, за результатами тендерів уклали угоди про оренду приміщень з ТОВ «П.М.А.», яке здає в оренду офіси в бізнес-центрі «Парус» по вул. Мечникова, 2 в Києві. Угоди на загальну суму 1,40 млн грн. укладено до кінця 2011 року. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з конкурсною документацією, ДП «Дирекція з капітального будівництва і реконструкції Міжнародного аеропорту «Донецьк» за 405 тис грн. орендувало на серпень-грудень «5-9 кабінетів у т.ч. приймальня» загальною площею 120 – 150 кв.м. Підприємство, яке відповідає за реконструкцію донецького аеропорту, має юридичну адресу по вул.Солов’яненко, 115-а в м.Донецьк.

ДП «Льодові арени» заплатить за оренду 120 тис грн. Компанія окрім будівництва льодових площадок також відповідає за зведення вертолітної площадки поряд з музеєм Шевченко в Каневі.

Нацагентство з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу та реалізації інфраструктурних проектів заплатить ТОВ «П.М.А.» 879 тис грн. Також Нацагентство заплатить ПрАТ «Мандарин Плаза» 148 тис грн. за оренду до кінця 2011 року конференц-залу площею до 155 кв.м., місткістю до 150 чоловік.

Нагадаємо, віце-прем’єр Борис Колесніков вважає виправданим розміщення Нацагентства з питань Євро-2012 в «Парусі», незважаючи на дорогу оренду.  «Вся оплата за перебування цього агентства не складає і однієї сотої відсотка підготовки, а це обличчя нашої країни», – зазначив віце-прем’єр.

Засновниками ТОВ «П.М.А.» є Юрій Бобер і кіпрський офшор «Лусіна лімітед». Бізнес-центр «Парус» належить Дмитру Фірташу, там же орендує приміщення його компанія «Group DF».

Раніше у цієї ж компанії орендував офіс НСК «Олімпійський» по $75 за квадратний метр.