Держцентр зайнятості зробив мільйонером ще одного земляка директора ДЦЗ
29.07.2011   //  

Державний центр зайнятості Мінсоцполітики України (ДЦЗ) за результатами тендеру 15 липня уклало угоду з ТОВ «Студія продакшн «Марк і Петр» на проведення Всеукраїнського змагально-мотиваційного заходу серед учнівських команд. Вартістю угоди, укладеної до кінця 2011 року, склала 8,00 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Компанія-переможець має забезпечити проведення регіональних відбіркових турів в містах Тернопіль, Черкаси, Полтава, Донецьк, Сімферополь і фінального заходу в Києві. До кошторису включено оренду залів, забезпечення освітлювальної, звукової техніки, телевізійної переставної станції, розміщення реклами на телебаченні, радіо, друкованих ЗМІ, створення веб-сторінки конкурсу, розробка сценаріїв, виготовлення сувенірної продукції та рекламних плакатів (повністю технічне завдання тут).

Директором і основним засновником ТОВ «Студія продакшн «Марк і Петр» є одесит Петро Пінчук.

Державний центр зайнятості очолює одеський бізнесмен Володимир Галицький, який раніше працював у будівельних та торгових компаніях, очолював раду «Морторгбанку». Нагадаємо, після призначення Галицького Держцентр зайнятості обрав переможцем тендеру на будівництво в Києві нового офісу вартістю 270 млн грн. одеське ПП «Строй-систем».