Навіть вулиці в Алушті і Джанкої будуть ремонтувати донецькі
15.06.2011   //  

Головне управління капітального будівництва при Раді міністрів АР Крим за результатами тендерів 7 червня уклало низку угод на ремонт вуличної мережі в містах Криму на загальну суму 88,36 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Найбільші підряди отримали компанії, які контролюються ВАТ «Південшляхбуд» та її керівниками Геннадієм Чікіним та Ігорем Аржанцевим, депутатом кримського парламенту від Партії регіонів».

ТОВ «Бахчисарайське дорожньо-будівельне управління» отримало підряди на ремонт вул.Севастопольське шосе в смт.Гаспра вартістю 9,68 млн грн., ремонт вул.Севастопольське шосе в смт.Кореїз вартістю 1,94 млн грн., капітальний ремонт дорожнього покриття і тротуарів по маршруту руху тролейбуса №1 в м.Ялта (І етап) за 29,13 млн грн.

ТОВ «Шляхове-будівельне управління 49» за 5,80 млн грн. відремонтує вул.Чапаєва і площу героїв Перекопа в Красноперекопську.

Решту кримських підрядів отримали компанії, пов’язані з Донецьком.

Капітальний ремонт вул.Сонячна в Партеніті за 3,13 млн грн. виконає ПП «Строй-центр 2». Ця фірма, заснована жителем Донецьку Павлом Міхєєнко, тижнем раніше отримала підряди на ремонт в Криму на 128 млн грн.

ПАТ «Коммунтранс» виконає ремонт вулично-дорожньої мережі м.Саки (вул.Гагаріна, вул.Піонерська, вул.Новоселевське шосе, Михайловське шосе) за 11,54 млн грн. і капремонт дороги по вул.Бєляєва в Джанкої за 27,13 млн грн.

«Комунтранс» зареєстровано безпосередньо в Донецьку, донедавна до складу засновників компанії входив син донецького губернатора Олексій Близнюк