Калєтнік заплатив «регіоналці» чверть мільйона за ескіз нового строю митників
15.06.2011   //  

Державна митна служба України за результатами тендеру 6 червня уклала угоду з ЗАТ «Астра люкс» вартістю 238 тис грн. на розробку конструкторсько-технологічної документації (ескізів, технічних умов, експериментальних зразків тощо) форменого одягу для митної служби України до проведення чемпіонату з футболу Євро-2012. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Півроку тому голова Держмитниці Ігор Калєтнік, який до призначення був нардепом від фракції Компартії, повідомив про захват, з яким колегія митної служби сприйняла експериментальній зразки нового строю.

«Я певен, що формений одяг українського митника буде найкращою не тільки в СНД, але і в Європі. Частина одягу буде з флісовими вставками, тому буде вбрання буде практичним в застосуванні», – сказав Калєтнік.

За словами голови Держмитниці, питання нового вбрання важливе, особливо в контексті Євро-2012: «Як кажуть, зустрічають по одягу».

ЗАТ «Астра люкс» контролюється керівником компанії Ольгою Сергєєвою, головою фракції Партії регіонів у Солом’янській районній раді Києва.