Донецькі отримали більше половини з 200 мільйонів на ремонт кримських доріг
10.06.2011   //  

Головне управління капітального будівництва при Раді міністрів АР Крим за результатами тендерів 2 червня уклало низку угод на ремонт доріг в містах Криму на загальну суму 203,20 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

З цієї суми 128,90 млн грн. отримає ПП «Строй-центр 2».

Фірма за 40,05 млн грн. відремонтує в Алушті вул.Горького, пл.Советська, вул.Леніна, Восточна набережна, вул.Октябрська (дорога в Професорський куточок). Ще 35,10 млн грн. коштуватиме ремонт в Керчі вул.: Айвазовського, Самойленко, Кірова, Свердлова. 53,74 млн грн. фірма отримає за ремонт в Сімферополі вул.Павленко, вул.Леніна, вул.Горького, вул.Чехова, вул.Карла Лібкнехта, вул.51 Армії, вул.Блюхера, вул.Скрипниченко, вул.Крейзера, вул.Хацко, вул.Красногвардейська, вул.Казанська, вул.Железнодорожна, вул.Поповкіна, вул.Б.Хмельницького, пров.Лавандовий, вул.Ухтомського, вул.Кр.Партизан, вул.Мраморна.

До призначення Василя Джарти головою Совміну Криму єдиним власником «Строй-центр 2» був житель Сімферополя Руслан Колпін, а з липня минулого року фірма належить жителю Донецька Павлу Міхєєнко. За даними кримських ЗМІ, по місцю реєстрації фірми в Сімферополі знаходиться пустий офіс площею 15 кв м без людей і офісної техніки. Статутний капітал фірми складає 2 тис грн. Протягом 2011 року ПП «Строй-центр 2» виграло тендери на суму близько 180 млн грн.

Також підряди на ремонт отримали ДП «ШБУ-45» ВАТ «Південшляхбуд», яке за 43,86 млн грн. проведе капремонт вул.Київська в Сімферополі, ТОВ «Кримдорстрой» – 8,95 млн грн. на ремонт вул.Елісеєва і вул.Леніна в селі Оленівка Чорноморського району, ТОВ «Шляхове-будівельне управління 49» – 21,49 млн грн. на ремонт від вул. Вересаєва до перев. 2-го Кочмарського), вул. Кримська в Феодосії.