Єжелю вдруге дозволили провести «годувальну» схему, через яку звільнили заступника міністра
11.05.2011   //  

Міністерство економіки 9 травня погодило Міністерству оборони процедуру закупівлі в одного учасника щодо постачання послуг з харчування у другому кварталі 2011 року на загальну суму 212,78 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Міноборони укладе угоди на постачання їжї у 2-му кварталі цього року з ТОВ «Оптукрпром-ВР» на 48,37 млн грн., з ТОВ «Укрпродакорд ОР» на 20,40 млн грн., з ТОВ «Провідна продовольча компанія ЗС» на 55,75 млн грн. і 34 млн грн., ПП «Артек-Союз» на 51,96 млн грн. та КНУ ім. Шевченко на 2,3 млн грн.

Нагадаємо, що раніше Міноборони скерувало до Міністерства економіки обґрунтування закупівель послуг у тих самих фірм, через які нещодавно розгорівся скандал і було звільнено заступника міністра економіки Олександра Сухомлина.

Нагадаємо, замміністра економіки Олександр Сухомлин, який у березні підписав погодження Міноборони на загальну суму 621 млн грн ( на три квартали), у квітні був звільнений з посади. За словами першого заступника міністра Вадима Копилова, щодо Сухомлина було почато службове розслідування. Екс-міністр оборони Анатолій Гриценко вважав, що прибутки організаторів схеми складають 213 млн грн..

.