Київський орденоносець відбив львівського депутата від багатомільйонного підряду «Енергоатому»
08.05.2011   //  

ВП «Атомпроектінжиніринг» ДП «НАЕК «Енергоатом» за результатами тендеру 27 квітня уклало угоду з ПАТ «Агробудмеханізація» вартістю 51,64 млн грн. щодо будівельних робіт по об’єкту «житловий будинок №6 у кварталі №4, м.Южноукраїнськ Миколаївської обл.». Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Бориспільське ПАТ «Агробудмеханізація» контролюється його директором Володимиром Шалімовим, володарем ордену «За заслуги» ІІІ ступеня.

«Агробудмеханізація» у лютому 2011 року домоглось рішення колегії Антимонопольного комітету щодо скасування іншого тендеру ВП «Атомпроектінжиніринг» щодо будівельно-монтажних робіт по об’єкту: «Житлові будинки № 412/3, 412/4 у м. Кузнецовськ».

Київська компанія пропонувала на тендері свої послуги на суму 23,75 млн грн. У фінальну частину конкурсу разом з «Агробудмеханізацією» вийшло ВАТ «Комфорт-Сервіс», контрольоване екс-депутатом Львівської міськради Володимиром Кадушкевичем, яке пропонувало свої послуги на суму 20,42 млн грн. АМКУ погодився зі скаргою київської компанії, в якій наголошувалось на відсутності повного пакету документів, які підтверджують досвід відповідних робіт у львівської фірми, і скасував тендер.