Гості Клюєва з СНД пригостились в Ялті на коктейлі ціною 46 тисяч
21.04.2011   //  

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету міністрів за результатами тендеру 13 квітня уклав угоду з ЗАТ «Готель «Ореанда» на послуги громадського харчування вартістю 46 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Придбані послуги стосувались проведення офіційного прийому Голів офіційних делегацій держав-учасниць СНД від імені Уряду України в рамках бізнес-форуму держав-учасників СНД «Ялтинські ділові зустрічі» 14-17 квітня. Українську делегацію очолював перший віце-прем’єр Андрій Клюєв.

Згідно з програмою форуму, яка є в розпорядженні «Наших грошей», в готелі «Ореанда» в день прильоту гостей пройшов привітальний коктейль від організаторів. Розміщення гостей проводилось в «Ореанді» та комплексі «Росія». Урочистий гала-прийом провели в санаторному комплексі «Соснова роща». В останній день форуму урочистий прийом провели в готельному комплексі «Таврія».

Нагадаємо, за автоперевезення делегатів СНД уряд заплатив симферопольському ТОВ «Сімсітітранс» 450 тис грн. Проте в день відкриття форуму 14 квітня прокуратура Криму повідомила про численні порушення з боку підприємства і зажадала анулювання ліцензії на пасажирські перевезення «Сімсітітранс». Компанія належить росіянину Ленуру Іслямову, який займається торгівлею продукцією узбецького заводу «УзДЄУавто». Невдоволення прокуратури викликали узбецькі автобуси «Сімсітітрансу», які нібито не відповідають вимогам безпеки.