Таксі для клерків Львова, Києва, Полтави та інших на 4 мільйони
20.04.2011   //  

Органи державної та місцевої влади за результатами тендерів з 6 по 14 квітня уклали угоди на послуги з перевезення на суму 4,34 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

У Львові витратять 1,76 млн грн. Найдорожче коштують послуги для Львівського міськвиконкому, які на суму 929 тис грн. надасть КП «Ратуша – сервіс». Департамент «ЄВРО 2012» Львівської міськради заплатить цьому ж підприємству 94 тис грн. Департамент житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради заплатить за послуги таксі ЛКП «Ратуша-сервіс» 113 тис грн. і ЛКП «Збиранка» 40 тис грн.

КП «Автотранспортне підприємство Київської міськради» отримає від головного управління транспорту та зв’язку Київської міськдержадміністрації 500 тис грн. і від головного управління економіки КМДА 365 тис грн.

Полтавська облрада заплатить своєму автотранспортному підприємству 687 тис грн. Хмельницький міськвиконком за перевезення посадових осіб міської ради та її виконавчого комітету заплатить КП по організації роботи міського пасажирського транспорту 834 тис грн.

Новокаховський міськвиконком Херсонської області заплатить КП «Автоцентр» 280 тис грн. Білоцерківський міськрайонний центр зайнятості за оренду машини з водієм у підприємця Однорог С.І. заплатить 497 тис грн.