Аби встигнути до концерту ню-металістів із США в Палаці спорту збільшили кошторис ремонту
07.04.2011   //  

ДП «Палац спорту» за рахунок коштів державної підтримки придбав у ТОВ «АК Інжинірінг» послуги з капітального ремонту на 11,40 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Минулого року фірма виграла тендер на генпідрядні роботи з ремонту Палацу спорту вартістю 80 млн грн. Нова закупівля проведена «у зв’язку зі збільшенням витрат на виконання будівельно-монтажних та пусконалагоджувальних робіт, придбання обладнання, його монтаж, випробування».

«АК Інжинірінг» має до 29 травня провести технічне переоснащення інженерних систем спортивної арени, енерго- та холодопостачання, вентиляції, кондиціювання, зв’язку, телемереж, слабких струмів, забезпечення пропускного режиму, функціонування системи громадського харчування.

Компанія, близька до групи Рината Ахметова та віце-прем’єра Бориса Колеснікова, також є генпідрядником реконструкції НСК «Олімпійський», де на початку березня також збільшили вартість будівництва на 627 млн грн.

На 30 травня в Палаці спорту заплановано концерт американського рок-гурту «Korn», який працює в стилі ню-метал.

Разом з тим, будівельно-монтажні роботи будуть проходити під час Чемпіонату світу з хокею серед дорослих у першому дивізіоні, який пройде в Палаці спорту з 17 по 23 квітня. В боротьбі за єдину путівку до вищого дивізіону приймуть участь збірні України, Казахстану, Польщі, Великобританії, Литви та Естонії.

Для проведення цього турніру управління «Укрспортзабезпечення» Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту 5 квітня уклало угоду з Федерацією хокею України на суму 1,23 млн грн. ФХУ очолює близький до прем’єра Миколи Азарова голова націоналізованого «Укргазбанку» Анатолій Брезвін. Раніше Федерація отримала 1 млн грн. на проведення чемпіонату світу серед юніорів по хокею в Донецьку, який відбувся наприкінці березня в Донецьку.