У Колеснікова видають журнал, лише друк якого коштує 150 тисяч за номер (виправлено)
05.04.2011   //  

Нацагентство з підготовки до Євро-2012 дозволило урядовому інформагентству «Укрінформ», яке видає журнал «Україна-2012», укласти угоду з ТОВ «Тріада-прінт» на поліграфічні послуги з друку10 номерів щомісячного журналу вартістю 1,45 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Вартість випуску одного числа видання склала 145 тис грн. Задекларований тираж журналу, який видається на глянцевому папері, складає 20 тис екземплярів. Журнал «Україна-2012» присвячено підготовці до Євро-2012. Україно-англійськомовний щомісячник виходить з серпня минулого року. Наразі придбати журнал в точках продажу в центрі міста неможливо через його відсутність.

Головним редактором «України-2012» є відомий діяч медійного ринку Юрій Пільчевський. Раніше він працював на керівних посадах в холдингу «Обоз-уа», видавничому домі «Світ спорту», телеканалі «Мегаспорт», газетах «Команда», «Київські відомості».

P.S. До “Наших грошей” звернувся представник ТОВ “Триада-прінт”, який вказав на неточність стосовно дати заснування поліграфічної компанії – вона заснована не в період укладення угоди на видання журналу, як було вказано в новині, а в 2001 році. “Наші гроші” приносять вибачення ТОВ “Трада-прінт” і нашим читачам за допущену помилку.