Автоновинки державних клерків: 13 мільйонів за тиждень
29.03.2011   //  

Державні підприємства та установи з 16 по 23 березня за результатами тендерів уклали низку угод на ремонт та придбання авто на загальну суму 13,24 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Філія Управління з переробки газу та газового конденсату ДК «Укргазвидобування» придбала у ТОВ «Атлант-М Лепсе» два мікроавтобус VW Crafter по 368 тис грн. кожен. У ТОВ «Полтава-Автосвіт» придбано десять авто «Ford Mondeo Sedan» та десять Renault Logan MCV за 2,11 млн грн.

Газопромислове управління «Шебелинкагазвидобування» придбало шість легкових невказаної марки у ТОВ «Атлант – М Олексіївка» за 1,34 млн грн.

КП «Автотранспортне підприємство Київської міськради» купило у ТОВ «ВіДі Автострада» сім автомобілів «Toyota camri» та одну «Toyota highlander» за 3,08 млн грн.

Гадяцька райрада Полтавської області придбала у ТОВ «Автодім Полтава» автомобіль Volkswagen з дизельним двигуном вантажопідйомністю до 3,5 т за 200 тис грн.

Автогосподарство при ГУ МВС в АР Крим замовило техобслуговування авто у фірми «Бош-Сервіс» за 899 тис грн. Автогосподарство ГУ МВС в Запорізькій області придбало у ТОВ «Укравтозапчастина» одну тисячу нових шин за 414 тис грн. Управління Державної служби охорони при УМВС в Чернігівській області замовило у ТОВ «АТЛ» ремонт авто на 140 тис грн.

Військова частина 1498 прикордонної служби замовило у ТОВ «Авторемсервіс» послуги з технічного обслуговування автомобілів спеціального призначення на 163 тис грн. Служба зовнішньої розвідки України заплатить за ремонт 1,87 млн грн. ТОВ «Атлант-М Лепсе», ТОВ «Укрсервіс Трейдінг-Груп», ТОВ «ВІП Автогруп», ТОВ «Віді Автострада» та підприємцем Павловим А.В.

Управління Національного банку в Харківській області замовило ремонт 21 автомобіля у ВПП «Дизель» за 195 тис грн. Націоналізований банк ПАТ «АКБ «Київ» за техобслуговування 33 автомобілів заплатить ТОВ «Укрсервіс Трейдінг-Груп» 1,20 млн грн.

Дніпропетровський підрозділ Державного підприємства обслуговування повітряного руху України заплатить ТОВ «Гранд Авто» та ТОВ «Універсал-Авто» за техобслуговування 472 тис грн. КП «Автобаза №1» м.Кривий Ріг Дніпропетровської області заплатить ПП «Техносервісінформ» 148 тис грн. за ремонт пасажирського автобуса Volvo В-12.

Допоміжна служба Ради міністрів АР Крим за 268 тис грн. придбала запчастини у ТОВ «ПМТЗ «Авто-Комплект» та ТОВ «Укравтозапчастина».