«Приватній» конторі не дали заробити на прийманні платежів за воду в Дніпродзержинську (оновлено)
14.03.2011   //  

Міністерство економіки відмовило КВП «Міськводоканал» Дніпродзержинської міськради у погодженні закупівлі «у одного учасника» послуг з прийому платежів за холодну воду та водовідведення, перерахування коштів та надання електронних реєстрів прийнятих платежів. Про це повідомляться в «Віснику державних закупівель».

Міськводоканал хотів придбати послуги з приймання платежів вартістю 1,5 млн грн. у ТОВ «Інфо-ком». В закупівлі відмовлено через відсутність документів, що підтверджують наявність підстав для застосування процедури закупівлі «у одного учасника», а також документів та свідоцтва про державну реєстрацію учасника.

ТОВ «Інфокком» має засновниками працівника цієї фірми Федора Залевського,  Станіслава Оверковського, а також ПАТ «Приватбанк», ТОВ «Приват фінансит» і ТОВ «Абонент ХХІ».

ТОВ «Абонент ХХІ» засновано депутатом Дзержинської міськради від Партії регіонів» Дмитром Туробойським, який очолює постійну комісію з питань житлово-комунального господарства. Його батько Ігор Туробойський, директор Центру обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів «Приватбанку», також депутат міськради («Батьківщина»), є заступником голови комісії з питань соціально-економічного розвитку міста, бюджету, фінансів та банківської діяльності.

Центр комунальних розрахунків ТОВ «Інфо-ком» утворено у Дніпродзержинську Дніпропетровської обл. за розпорядженням міського голови від 09.03.2000 року. Пізніше було створено ТОВ «Абонент-ХХІ», якому були делеговані повноваження по веденню особистих рахунків абонентів КП «Дніпродзежинськтепломережа» та підприємств, що обслуговують житло та прибудинкову територію міста, а також фунції здійснення нарахування оплати за надані послуги.