Випускникам замовили атестати по 1,5 гривні за штуку (виправлено)
21.02.2011   //  

Міністерство економіки 8 лютого погодило держпідприємству «Державний центр прикладних інформаційних технологій» застосування процедури закупівлі в одного учасника для закупівлі документів про освіту державного зразка, що виготовляються поліграфічним способом. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДЦПІТ закупить у дочірнього підприємства концерну ЄДАПС «Поліграфічного комбінату «Зоря» (засновано кіпрським офшором “Балладхілл холдінгз лімітед”) 2 879 600 атестатів на 4,14 млн грн. Ціна одного документу складе 1,44 грн.

В обґрунтуванні закупівлі повідомляється, що комбінат «Зоря» виготовляє атестати з 2006 року. Задля уникнення зриву випускної кампанії 2011 року необхідно зберегти графічне оформлення бланку, кольоровість та координати розміщення захисту бланку із застосуванням однакових технологій і способів захисту, що може бути реалізовано одним і тим же виробником бланків. В іншому випадку процес виготовлення бланків не дасть позитивного результату в частині ідентичності замовленого тиражу раніше виготовленому.