Мінфін заплатив науковцям сотні тисяч, щоб дізнатись, як у Європі борються з кризою
08.01.2011   //  

Міністерство фінансів за результатами тендеру 22 грудня уклало угоду з КНУ ім. Шевченка на проведення наукових робіт. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Мінфін заплатить 190 тис грн. за «дослідження трансформації механізму фінансування дефіцитів бюджетів у країнах Європейського Союзу в умовах фінансово-економічної кризи».

Нагадаємо, 9 листопада Мінфін за результатами тендерів уклав понад два десятки угод на загальну суму 11,42 млн грн. на закупівлю наукових робіт, які так чи інакше стосуються податкової реформи.

У тому числі Мінфін цікавили розробки за такими темами: «реформування податкової системи в умовах впровадження Податкового кодексу України»; «реформування системи бухгалтерського обліку в Україні»; «фіскальні механізми формування дохідної частини бюджету в Україні»; «реформа бюджетної системи України на інноваційних засадах»; «забезпечення збалансованості та стійкості бюджетної системи України»; «механізми державного фінансового регулювання в посткризовий період»; «вдосконалення управління у бюджетній сфері в посткризовий період».