Тижневий вуглепром: майже 400 мільйонів Ахметова, новоутворення, Юри Єнакіївського та Януковича
16.07.2012   //  

Державні вугледобувні підприємства 3-9 липня за результатами тендерів уклали низку угод на придбання товарів та послуг на загальну суму 729,74 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ДП «Регіональні електричні мережі» отримає 123,20 млн грн. за електроенергію. З решти 606 млн грн. дві третини – 408 млн грн. – отримають десять компаній.

ПАТ «ТК «Гірничі машини» Ріната Ахметова отримає 199,56 млн грн. ТОВ «Прогрес-БЛМ», заснована напередодні тендеру «Торезантрациту», отримає від держпідприємства 169,81 млн грн.

ПП «Лантан Компані» отримає 19,69 млн грн., ТОВ «Луганська вуглезбагачувальна компанія» – 35,61 млн грн.,  ТОВ «НВК «Нове обладнання паливно-енергетичного комплексу» – 4,13 млн грн. Ці фірми входять в групу народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенка.

ТОВ «Вугільенергоресурс» отримає 8,78 млн грн., ТОВ «Компанія «Центр-Груп Донецьк» – 4,15 млн грн., ТОВ «Шангри-ла» – 17,16 млн грн. Ці компанії контролюються групою Віктора Януковича.

Львівське ПВКП «Укрметалцентр» отримає 6,10 млн грн. Засновником компанії є Орест Курець. Донецьке ТОВ «Укр Восток Проминвест» Віталія Смирнова – 23,08 млн грн.

 

ДП «Торезантрацит» за 328,56 млн грн. придбало лава-камплекти, світильники головні, кабель, підшипники, електроенергію.

ДП «Сніжнеантрацит» за 208,33 млн грн. придбало речовини вибухові композиційні, роботи з капітального ремонту машин та устаткування, лебідок шахтних, підстанцій трансформаторних, рухомого складу, станції насосні СНД 100/32, підстнації комплектні трансформаторні, апаратуру електрозв’язку.

ВАТ «Лисичанськвугілля» за 37,62 млн грн. придбало прилади для контролю за параметрами шахтної атмосфери, послуги по переробці вугілля на збагачувальних фабриках – 848000 т.

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» за 33,86 млн грн. придбало будівельні матеріали, кріпильні засоби, вузли до машин та устаткування, дорога канатна надгрунтова удосконалена ДКНУ1, апаратура електрична, насосна установка УНГ.000, замок, вогнегасник порошковий закачаний ВП-9(з), запасні частини до насосу.

ДП «Львіввугілля» за 25,79 млн грн. придбало устаткування, металопрокат.

ДП «Донбасантрацит» за 23,08 млн грн. придбало устаткування, кабель, вузли електроапаратури.

ДП «Орджонікідзевугілля» за 19,10 млн грн. придбало прилади для вимірювання фізичних та хімічних величин, акумулятори, послуги з монтажу.

ДП «Шахтарськантрацит» за 16,93 млн грн. придбало розробку проекту: «Розкриття та підготовка похилого поля східного блока пласта h8 шахти «Шахтарська – Глибока», канати з чорних металів, оливи та мастила.

ДП «Центрально-Західна Компанія «Вуглеторфреструктуризація» за 10,46 млн грн. придбало аварійно-відновлювальні роботи по водовідведенню в районі вулиць Головна – Довбуша – Стрілецька – Нова – Й.Сліпого – Зеленьковецької в м.Червонограді згідно проекту ліквідації шахти № 1 «Червоноградська».

ДП «Макіїввугілля» за 10,31 млн грн. придбало електродетонатори, затискачі контактні запобіжні, кільця, манжета.

ДП «Первомайськвугілля» за 4,14 млн грн. придбало роботи по створенню автоматизованої системи комерційного обліку електроенергії ЛУЗОД (АСКОЕ) та упровадження в промислову експлуатацію.

ДП «Красноармійськвугілля» за 4,12 млн грн. придбало продукти нафтопереробки, підшипники, електроапаратуру, інструменти.

ПАТ «Шахтоуправління «Донбас» за 2,63 млн грн. придбало продукцію лісозаготівлі, електроди для ручного дугового зварювання металів.

ДП «Дзержинськвугілля» за 2,06 млн грн. придбало обладнання, матеріали та хімічні реактиви для хім. Лабораторій, породонавантажувальні машини.

ДП «Донецька обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств» за 1,95 млн грн. придбало проектні роботи з коригування проекту ліквідації шахти ім.Ізотова, фізична ліквідація об’єктів шахти «Постніківська» за проектом ліквідації ш. «Постніківська», будівництво та реконструкція будівель і споруд при переведенні шахти «Постніківська» у водовідливний режим (реконструкція підстанції «Постніково 6 кВ»).

ПАТ «Донбасшахтобуд» за 1,23 млн грн. придбало різці, бурову сталь, коронки, піки.

ДП «Селидіввугілля» за 0,57 млн грн. придбало запасні частини до капітального ремонту секцій механізованого кріплення 1КД90.

ДП «Артемвугілля» за 0,17 млн грн. придбало харчові продукти.