Єпіфанов дав своєму любимчику 100 мільйонів на клуб та офіс Нацбанку в садибі Харитоненка
09.07.2012   //  

ДВНЗ «Українська академія банківської справи Національного банку України» 2 липня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Вотекс-Україна» на будівельні роботи з пристосування пам’ятки архітектури ХІХ – ХХ ст. садиби Харитоненків (м.Суми, вул.Троїцька, 4) вартістю 100,84 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Реконструювати занедбані приміщення потрібно до кінця 2013 року. Протягом року з підписання угоди потрібно влаштувати Палац творчості та дозвілля студентів УАБС на базі існуючих будівель В і В1. Впродовж 14 місяців також має бути перебудовано решту існуючих будівель під адміністративний будинок НБУ в Сумській області.

Окрім будівельних робіт підрядник має виконати опорядження інтер’єрів, провести телекомунікації, передбачити кошти на покриття всіх ризиків та інфляційні процеси (перелік нижче).

Єдиним конкурентом на тендері було Приватне виробничо-торгівельне підприємство «Малая Русь» зі статуним фондом 10 (десять) гривень, зареєстроване на Юрія Кисляка.

ТОВ «Вотекс-Україна» зареєстровано на Вадима Волкова та Яну Бересток. Волков також є засновником ТОВ «Вотекс-спецмонтаж-плюс».

З врахуванням останньої закупівлі фірми «Вотекс» з 2008 року отримали підряди УАБС та Нацбанку, який очолював Володимир Стельмах, на загальну суму 453 млн грн. Сумську Академію банківської справи очолює екс-губернатор Сумщини Анатолій Єпіфанов, який під час президентства Віктора Ющенка очолював обласну організацію «Нашої України».

–  В розрахунку договірної ціни з Пристосування будівель В, В1 пам’ятки архітектури ХІХ-ХХ ст. садиби Харитоненків (м. Суми, вул. Троїцька, 4) під Палац творчості та дозвілля студентів  Української академії банківської справи Національного банку України учасник додатково зобов’язаний передбачити:

  • Кошти на покриття ризиків всіх учасників будівництва у сумі 430,388 тис. грн. (без урахування ПДВ);
  • Кошти на локальну мережу у сумі 833,330 тис. грн. (без урахування ПДВ);
  • Кошти на охоронну сигналізацію та відеонагляд у сумі 379,322 тис.  грн. (без урахування ПДВ).

–  В розрахунку договірної ціни з Пристосування пам’ятки архітектури ХІХ-ХХ ст. садиби Харитоненків під адміністративний будинок Управління Національного банку України в Сумській області по вул. Троїцька,4 в м. Суми учасник додатково зобов’язаний передбачити:

  • Кошти на покриття ризиків всіх учасників будівництва у сумі 4367,447 тис. грн. (без урахування ПДВ);
  • Кошти на покриття додаткових витрат, пов’язаних з інфляційними процесами у сумі 2054,413 тис. грн. (без урахування ПДВ);
  • Кошти на опорядження інтер’єрів ( 1 корпус) у сумі 544,500 тис.грн (з ПДВ);
  • Кошти на комплексну телекомунікаційну систему у сумі 6531,340 тис.грн. (з ПДВ);
  • Кошти на телекомунікаційну систему (серверна) у сумі 2269,100 тис.грн. (з ПДВ);
  • Кошти на комплексну автоматичну систему безпеки у сумі 4270,460 тис.грн. (з ПДВ);
  • Кошти на опорядження інтер’єрів (2 корпус) – 1536,630 тис.грн. (з ПДВ);
  • Кошти на зовнішні мережі телефонізації – 323,840 тис.грн. (з ПДВ);
  • Кошти на пусконалагоджувальні роботи КАСБ – 909,235 тис.грн. (з ПДВ);
  • Кошти на пусконалагоджувальні роботи комплексної телекомунікаційної мережі – 153,354 тис.грн. (з ПДВ).