Сотня клерків «Нафтогазу» проїздить 47 мільйонів. Кожен в середньому прокатає півтори тисячі на добу
23.01.2012   //  

ПАТ «НАК «Нафтогаз України» 16 січня за результатами тендеру уклало угоду з власним дочірнім підприємством «Нафтогазобслуговування» на послуги з автотранспортного перевезення пасажирів в 2012 році на суму 46,68 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з конкурсною документацією, «Нафтогаз» замовив обслуговування 90 автомобілями з водіями. З них 45 авто представницького класу з об’ємом двигуна від 2400 м3, клімат-контролем та комфортабельним салоном «люкс-класу». Також замовлено п’ять мікроавтобусів і 40 автомобілів з двигуном від 1600 м3 і кондиціонером.

Послуги надаються цілодобово кожен день, враховуючі вихідні та свята. Середня вартість використання одного автомобілю «Нафтогазом» склала близько 1400 грн. на добу.

Єдиним конкурентом «Нафтогазобслуговування» на тендері був підприємець Наливайко Н.В., який раніше отримав підряд «Нафтогазу» на послуги шести авто вартістю 540 тис грн.

Нагадаємо, в 2011 році «Нафтогаз» замовляв своєму дочірньому підприємству послуги автоперевезення пасажирів на суму 46,78 млн грн. Протягом року «Нафтогаз» багато разів укладав угоди на конвертацію ОВДП та отримання кредитів для розплати з «Газпромом» за імпортований газ. Потребу в кредитах в «Нафтогазі» постійно пояснювали нестачею обігових коштів.