«Укрспецекспорт» придбав автівки Тойота Камрі, одна з яких «преміум» за 1,2 мільйона
14.12.2020   //  

ДК «Укрспецекспорт» ДК «Укроборонпром» 8 грудня за результатами тендеру замовила ТОВ «ВіДі Автострада» легкових автомобілів на 6,64 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Цьогоріч поставлять вісім седанів Toyota Camry 2020 р. в. із додатковою комплектацією.

Один автомобіль Toyota Camry купили в найдорожчій комплектації Premium за 1,21 млн грн. Він має бензиновий двигун Євро 6 об’ємом 3,5 л, 8-ступеневу автоматичну коробку передач, круїз-контроль, клімат-контроль, декор панелі приладів і центральної консолі імітацією напівкоштовного каменю «тигрове око», шкіряний салон, системи активної безпеки, іонізатор повітря, подушки безпеки, систему контролю та інформування про втому водія, передні та задні парктроніки, систему допомоги під час паркування з камерою заднього виду із динамічними підказками, регульовані передні та задні сидіння з підігрівом тощо. Додатково передбачені сигналізація, захист двигуна і радіатора, тонування, блокування діагностичного порту, бризковики, підкрилки та автонабір.

У салонах Toyota Camry Premium без додаткової комплектації коштує 1,18 млн грн.

Також держкомпанія замовила п’ять автомобілів Toyota Camry Hybrid у дешевшій з двох існуючих комплектації Prestige по 998 тис грн. Вони мають бензиновий двигун Євро 6 об’ємом 2,5 л, гібридну трансмісію, круїз-контроль, клімат-контроль, шкіряний салон, системи активної безпеки, іонізатор повітря, подушки безпеки, систему контролю та інформування про втому водія, систему допомоги під час паркування з камерою заднього виду із динамічними підказками, передні та задні парктроніки, регульовані передні сидіння з підігрівом тощо. Додатково передбачені захист двигуна і сигналізація.

У салонах Toyota Camry Hybrid Prestige без додаткової комплектації коштує 1,01 млн грн.

Крім того, ще два автомобілі Toyota Camry придбали в комплектації Elegance по 883 тис грн. Вони мають бензиновий двигун Євро 6 об’ємом 2,5 л, 6-ступеневу автоматичну коробку передач, круїз-контроль, клімат-контроль, шкіряний салон, системи активної безпеки, подушки безпеки, систему допомоги під час паркування з камерою заднього виду із динамічними підказками, передні та задні парктроніки, регульовані передні сидіння з підігрівом тощо. Додатково передбачені захист двигуна, сигналізація і євротонування.

У салонах Toyota Camry Elegance без додаткової комплектації коштує 888 тис грн.

Гарантійний строк на всі автомобілі становить три роки або 100 тис км.

Закупівлю, яка не підпадає під закон «Про публічні закупівлі», провели за допороговою процедурою. Переможна пропозиція на 0,4% нижча від очікуваної вартості закупівлі.

Єдиним конкурентом «Віді Автострада» Віталія Джуринського було ТОВ «Автосаміт на Столичному» Таріела Васадзе. При цьому ніхто не знижували ціну під час аукціону.