Мінюстівці накупили автівок Renault на 6,5 мільйонів
10.12.2020   //  

Південно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) 7 грудня за результатами тендеру замовило ТОВ «Сінгл-мотор» легкових автомобілів на загальну суму 6,46 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить один купе-кросовер Renault Arkana за 598,8 тис грн. коричневого кольору 2020 р.в. Автомобіль матиме бензиновий двигун, круїз-контроль, клімат-контроль, обігрів керма, підігрів лобового скла, мультимедійну систему з навігацією, задній парктронік.

В салонах Renault Arkana в подібній комплектації можна придбати за 588 тис грн. Як нещодавно повідомлялося, на заводі ЗАЗ в Запоріжжі налагоджене серійне виробництво купе-кросоверів Renault Arkana з російських машинокомплектів. Ціни на Renault Arkana стартують з 520 тис грн.

Крім того, Південно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції найбільше закупило Renault Duster (7 білих автомобілів по 533 тис грн.). Кожен автомобіль матиме механічний бензиновий двигун 1,6, клімат-контроль, мультимедійну навігацію, подушки безпеки тощо. В салонах подібні кросовери можна придбати за 530 тис грн. В базовій комплектації Duster коштує 444 тис грн.

Також ТОВ «Сінгл-мотор» поставить 5 автівок Renault Sandero білого кольору 2020 р.в. по 425 тис грн. (бензиновий двигун 0,9). Ці автомобілі теж матимуть круїз-контроль, клімат-контроль, мультимедійну систему з навігацією, задній парктронік. На ринку такі автомобілі можна купити за 410 тис грн. Ціни на Renault Sandero стартують з 310 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Соллі плюс» харків’янів Олега Пучкова і Костянтина Токарєва. Його пропозиція була вищою на 7,4 тис грн. Фірми не торгувалися підчас аукціону.

ТОВ «Сінгл-мотор» з Дніпра належать Денису Філоненку та Олександру Філоненку, керівник Ігор Іоффе.