Відеокамери в офісі «Міськавтопарку» за 150 тисяч встановить друг екс-директора «Міськавтопарку»
07.12.2020   //  

Комунальне підприємство «Міськавтопарк» Дніпровської міської ради 18 листопада провело тендер на встановлення та налаштування системи відеоспостереження в своєму офісі на Січових стрільців, 18. Про це написала Ольга Фоменко у «БюроUA».

Торги пройшли за спрощеною процедурою. Перемога без конкуренції дісталася ФОП Івченко Роман Альбертович, який запропонував за свої послуги 148 тис грн. Очікувана вартість склала 150 тис грн.

Журналістка пише, що Івченко дістався «Міськавтопарку» «у спадок» від КП «Дніпродорсервіс». У 2018-2019 рр. «Дніпродорсервіс» заплатило Роману Івченко 9,72 млн грн. за ремонт світлофорів і поставку пристроїв зниження швидкості.

Івченко – друг Германа Назаренка, зятя нардепа 8 скликання Юрія Берези. Романа Івченко в компанії Германа і Катерини Назаренко і їхніх спільних друзів можна знайти на багатьох фото в соцмережах.

Герман Назаренко, в свою чергу, – друг екс-директора КП «Міськавтопарк» Сергія Писаренка. І Назаренко, і Писаренко були помічниками нардепа Юрія Берези.

Видання нагадує, що при Писаренку в Дніпрі стався масштабний та незаконний переділ паркувального ринку.

Саме Сергій Писаренко завів на паркоринок під виглядом «солідного іноземного інвестора» фірму ТОВ «Паркт Сервіс Группе», очолювану його ж другом Сергієм Кириченком, і почав заробляти в обхід бюджету Дніпра мільярди на міських парковках.

Влітку 2017 року Писаренка, який успішно налагодив схему, змінив Дмитро Омельченко.

За даними видання, Сергій Писаренко продовжив курувати КП, але неофіційно. Офіційне звільнення знадобилося для відводу очей: багато галасу наробив переділ паркувального ринку.

Журналістка також звернула увагу, що невипадково офіс Писаренко, після того, як він офіційно пішов з «Міськавтопарку», розташувався по сусідству з офісами КП і ТОВ «Паркт Сервіс Группе». Так, на сайті Індустріальної райради, депутатом якого був Писаренко, значиться, що приймальня екс-директора «Міськавтопарку» перебувала в офісі 328 на Героїв Майдану, 1. КП «Міськавтопарк», до того, як перебратися на Січових стрільців, 18, базувалося в офісі 324 на Героїв Майдану, 1. На Героїв Майдану, 1 знаходиться і «Паркт Сервіс Группе».

У документах, які надав ФОП Ільченко Роман Альбертович на тендер щодо встановлення камер в офісі «Міськавтопарку», міститься довідка про наявність матеріально-технічної бази. В ній вказано, що офіс Ільченка знаходиться на Героїв Майдану, 1.

Від «Наших грошей»

Ільченко Роман Альбертович зареєструвався ФОПом у 2018 році, і відразу почав отримувати замовлення КП «Дніпродорсервіс» Дніпровської міської ради, а потім і «Міськавтопарк».