«Укренерго» після електрокарів купило бензинових кросоверів Hyundai Tucson на 7 мільйонів
07.12.2020   //  

Приватне акціонерне товариство «Національна енергетична компанія «Укренерго» 30 листопада за результатами тендеру замовило ТОВ «Едем-Авто» легкові автомобілі підвищеної прохідності на загальну суму 7,08 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить 9 повнопривідних автомобілів Hyundai Tucson FL 2.0 Dynamic 4WD AT по 787 тис грн. Кожен автомобіль матиме автоматичну коробку передач, двозонний клімат-контроль, подушки безпеки водія та переднього пасажира, та додатково килимки, зимові шини, тонування скла тощо.

В салонах Hyundai Tucson FL 2.0 Dynamic 4WD AT продають за 769 тис грн., а «Едем-Авто» – за 766 тис грн.

На торгах конкурентами «Едем-Авто» були ТОВ «ВІДІ-Санрайз» Віталія Джуринського та ТОВ «Автоград» Серія Колоша та Юрія Артюхова, чиї пропозиції біли більшими на 79 тис грн. на 456 тис грн. відповідно.

Засновниками ТОВ «Едем-Авто» з с. Софіївська Борщагівка Київської обл. є Лариса та Юрій Побоченки, директор Олександр Гулак.

5 листопада «Укренерго» купило у ТОВ «Авто Віа» мікроавтобус CITROEN Space Tourer L3 BHDi180 AT8 FEEL з дизельним двигуном з додатковою комплектацією за 1,07 млн грн. А трохи раніше, у жовтні «Укренерго» накупило 9 електрокарів на загальну суму 7,48 млн грн.