Укравтодоровці купили джипів ще на 3,5 млн – запорізькі наважились на Santa Fe Premium за півтора мільйони
20.11.2020   //  

Служба автомобільних доріг у Запорізькій області 16 листопада за результатами тендеру замовила ТОВ «Техноцентр «Навігатор» два легкових автомобіля на загальну суму 2,38 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить джип Hyuindai Santa Fe TM 2.2 VGT CRDI 4WD 8AT y комплектації Premium 2020 року випуску за 1,41 млн грн. Автомобіль матиме шкіряний салон, навігаційну мультимедійну система з 8″ кольоровим LCD монітором (RDS-радіо +МР3 +USB), підігрів передніх та задніх сидінь. Hyuindai Santa Fe у найдорожчій комплектації Premium продають за 1,39 млн грн.

Крім того, «Техноцентр «Навігатор» поставить Hyundai Tucson FL 2.0 CRDI VGT 2020 p.в. y комплектації Elegance 4WD 8AT з підігрівом передніх сидінь, переднім та заднім парктроником, камерою заднього виду за 965 тис. Такий кросовер можна придбати за 954 тис грн.

Служба автомобільних доріг у Полтавській області 16 листопада замовила ТОВ «Соллі плюс Полтава» два повнопривідних джипи Renault Duster 4х4 Ultramarine на загальну суму 1,16 млн грн. по 582 тис грн. Автомобіль матиме бензиновий двигун, клімат-контроль, задній парктроник, мультимедійну навігаційну систему MEDIA NAV Evolution, систему ECO моніторингу оцінювання та рекомендацій. Такі автомобілі Renault Duster можна придбати по 584 тис грн.

На обох тендерах щодо купівлі Hyuindai Santa Fe та Hyundai Tucson єдиним конкурентом запорізького ТОВ «Техноцентр «Навігатор» Олександра Сергієнка та Олесі Рубахіної було ТОВ «Едем-Авто» Лариси та Юрія Побоченків, чиї пропозиції були ненабагато вищими. Фірми не торгувалися під час обох аукціонів.

Конкурентами «Соллі плюс Полтава» з вищими пропозиціями були ТОВ «Автогруп Кропивницький» одесита Григорія Гріншпуна та ТОВ «Аикон-Авто» Анатолія Шевченка.

ТОВ «Соллі плюс Полтава» належить харківчанину Костянтину Токарєву та полтавчанину Володимиру Цеберу, керівник Ольга Ларько.

Як повідомляли «Наші гроші», 13 листопада Служба автомобільних доріг у Закарпатській області теж купила Hyundai Santa Fе у найдорожчій комплектації за 1,39 млн грн. Того ж дня вона, як і Служба автомобільних доріг у Запорізькій області, замовила  Hyundai Tucson за 949 тис грн.

16 листопада Служба автомобільних доріг Одеської області купила позашляховик Toyota Land Cruiser Prado 1,38 млн грн.