«Укренерго» придбало електрокросовери Hyundai Kona Top по мільйону
16.11.2020   //  

Приватне акціонерне товариство «Національна енергетична компанія «Укренерго» 20 жовтня за результатами тендеру замовило ТОВ «Едем-Авто» 9 легкових автомобілів на загальну суму 7,48 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить два електрокросовери Hyundai Kona Electric у комплектації Top по 1,06 млн грн. Кожен автомобіль матиме шкіряну оббивку сидінь, клімат-контроль з фільтром салону, підігрів передніх сидінь, камеру заднього виду, задній парктроник, подушки безпеки, бічні подушки та шторки безпеки. У автівки буде додаткове обладнання: зимові шини, литі диски, килимки тощо.

«Едем-Авто» продає Hyundai Kona Electric Top без додаткового обладнання за 1,10 млн грн.

Крім того, «Едем-Авто» також поставить 7 електромобілів Hyundai Ioniq Electric Premium по 765 тис грн. Кожен автомобіль матиме задній та передній парктроник, клімат-контроль з фільтром салону, підігрів передніх сидінь і теж додаткове обладнання.

На ринку Hyundai Ioniq Electric Premium без додаткового обладнання можна купити за 689 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом «Едем-Авто» було ТОВ «Автоцентр Бортничі» Олександра Діденка, чия пропозиція склала 7,49 млн грн. Фірми не торгувалися під час аукціону.

Згідно з додатковою угоду, сума договору була зменшена до 7,40 млн грн.

Засновниками ТОВ «Едем-Авто» з с. Софіївська Борщагівка Київської обл. є Лариса та Юрій Побоченки, директор Олександр Гулак.