Бурштиновий аукціон за 10 мільйонів виграла фірма, у якої борг 40 тисяч за майданчик в Гідропарку
04.11.2020   //  

Державна служба геології та надр України 3 листопада провела електронний аукціон з продажу спеціального дозволу на користування бурштиновим родовищем в Житомирській області, переможцем якого стало ТОВ «Інфокор Україна».

Про це написало «Житомир.Інфо» з посиланням на дані ProZorro.Продажі.

На продаж було виставлено Будрійську ділянку з покладами бурштину, яка знаходиться в Коростенському районі. Ділянка розташована на 33 кілометра від райцентру. Спецдозвіл заплановано видати на 5 років з дозволом на геологічне вивчення бурштиноносних надр, у тому числі дослідно-промислова розробку родовищ з подальшим видобуванням бурштину.

Початкова ціна продажу становила 316 тис грн. На торги подали заявки п’ять учасників, за результатами трьох раундів аукціону ціна зросла більш ніж в 30 разів – до 10,02 млн грн. Саме таку пропозицію зробило столичне ТОВ «Інфокор Україна».

Фірма зареєстрована в січні 2013 року в квартирі за адресою м.Київ, вул. Верховинна, буд 7, її статутний капітал сформований в сумі тисячу гривень. Основний вид діяльності – оброблення даних, розміщення інформації на веб-вузлах і пов’язана з ними діяльність. Також прописана ні операції нерухомістю та ремонт авто. Засновником вказаний «Інфокор Україна» киянин Камратов Сергій Володимирович.

Господарський суд міста Києва  9 жовтня 2020 відкрив провадження у справі про заборгованість «Інфокор Україна» за оренду комунального майна 37 тис грн.

Від «Наших грошей»

За даним судового реєстру, позов до «Інфокор Україна» за борги по оренді подало комунальне підприємство «Плесо». В 2018 році було укладено договір про оренду фірмою бетонної площадки на пляжі «Золотий» в столичному Гідропарку. Всього за три літніх сезони за користування майданчиком було нараховано 125 тис грн., але повністю оренду фірма не сплатила.