Сільрада заплатить 3 млн за ремонт вулиці, де живе голова сільради (фото)
29.10.2020   //  

Вулиця Солов’їна, Брюховичі, фото: Наші гроші. Львів

Брюховицька селищна рада 23 жовтня уклала угоду на капітальний ремонт дороги по вулиці Солов’їній у Брюховичах з приватним підприємством науково-технічних послуг «Обрій» за 2,85 млн грн.

Про це пишуть «Наші гроші. Львів» з посиланням на систему «Прозорро».

Згідно з угодою, ремонт вулиці планують завершити до серпня 2021 року. До кінця поточного року будуть виконані підготовчі роботи та покладено дорожній одяг. На ці роботи передбачено 424,63 тис. грн. Решта коштів у сумі 2,43 млн грн будуть освоєні наступного року. Підприємство «Обрій» витратить 198,55 тис. грн на заробітну платню, а прибутку отримає – 30 тис. грн.

На вулиці мешкає селищний голова Брюхович Володимир Доманський. Помешкання офіційно належить його дружині Катерині Доманській. Згідно з інформацією в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно, вона стала його одноосібною власницею в березні 2020 року. При цьому декларація про готовність об’єкта до експлуатації була підписана ще у січні 2019 року.

Участь у торгах, окрім переможця, взяли ще дві компанії: ТОВ «Автентік» та ТОВ «БІК «Оптіма». Під час аукціону компанії не торгувались та не знижували ціну, першопочаткова пропозиція переможця ПП «Обрій» була найдешевшою.

Підприємство «Обрій» зареєстровано в місті Новояворівськ і працює на ринку з 1997 року. Засновником та директором є Василь Федик. З початку 2020 року фірма отримала державних замовлень на 15,79 млн грн.