Регіональне УСБУ замовило позашляховик Skoda Kodiaq за мільйон
23.10.2020   //  

Управління Служби безпеки України в Кіровоградській області 20 жовтня за результатами тендеру замовило ПП «Авто-Шанс Центр» легковий автомобіль спеціалізованого призначення за 1,12 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Цьогоріч поставлять автомобіль спецпризначення на базі кросовера Skoda Kodiaq Style 2.0 TSI/132KW 7DSG 4х4 із сигнально-гучномовним пристроєм і підкапотними мигалками синього і червоного кольорів. Також додаткова комплектація передбачає тонування, задні та передні бризговики, металевий захист двигуна, килимки та захисні сітки радіатора.

На сайті ТОВ «Єврокар» рекомендована ціна автівки Skoda Kodiaq Style 2.0 TSI/132KW 7DSG 4х4 без спеціалізованого обладнання і додаткової комплектації становить 887 тис грн., що на чверть дешевше. А в розділі автівок у наявності на складі ціни від різних дилерів різняться в межах від 962 тис грн. до 1,03 млн грн., що на 9-16% дешевше.

Автомобіль білого кольору має бензиновий двигун об’ємом 2 л, автоматичну коробку передач, круїз-контроль, двозонну систему кондиціонування, шкіряне кермо, бортовий комп’ютер, вісім динаміків, задній та передній парктроніки, камеру заднього огляду, фронтальні та бокові подушки безпеки водія і переднього пасажира, шторки безпеки спереду і позаду, системи активної безпеки, електропривід кришки багажника, пакет «Погані дороги» тощо. Гарантійний строк складає чотири роки або 90 тис км пробігу.

Ціна угоди всього на 1 тис грн., або 0,1% нижча від очікуваної вартості закупівлі.

Єдиним конкурентом із таким самим автомобілем Skoda Kodiaq Style було ТОВ «Автоцентр-Полтава» Сергія Остапюка, Сергія Коренева, Владислава Руденка та директора Юрія Руденка, причому ніхто не знижував ціну під час аукціону.

Кропивницька «Авто-Шанс Центр» належить місцевим жителям Сергію та Світлані Шандрукам, а керує нею Анна Максименко. Шандруки також володіють ПП «Авто-Шанс», ПП «Авто-Шанс Преміум», ПП «Транспортник» і ТОВ «Аура-С».